Zelfklevende strapless bhDe zelfklevende strapless bh is verbeterd en voorzien van de beste kwaliteit en duurzame stoffen en gaat tot 100 keer langer mee dan de silicone gel die normaal gebruikt wordt! De zelfklevende strapless bh voelt aan als een tweede huid, het laat uw borsten er vol, strak en welgevormd uitzien. Ideaal te dragen onder een trouw- of galajurk


- Met naadloos voorgevormde cups!

- Push up en corrigerend-effect

- BH-Beugel; voor een goede ondersteuning van de borsten

- Strapless, Geen bandjes op rug en schouders

- Verkrijgbaar in de Cupmaten: A, B, C en D

- 80% Nylon / 20% spandex


Waarom een zelfklevende strapless bh?


Een zelfklevende strapless bh blijft vaak niet goed zitten en zakt heel erg af. Uiteindelijk ben je dus de hele avond bezig om de strapless beha goed op zijn plek te laten zitten. Dit probleem heb je niet meer als je overstapt op de plak beha! Ook de plak beha is tegenwoordig zo mooi mogelijk gemaakt. Er zijn niet alleen maar huidskleurige plak beha's verkrijgbaar. 


Maar ook de vrouwen die graag een cup extra zouden willen hebben is de siliconen plak bh een prima optie. Wist je dat er ook een zelfklevende strapless bh verkrijgbaar is die voor een push-up effect zorgen. Je borsten zullen er dus perfect uitzien in jouw prachtige jurk, zonder dat het oncomfortabel is. 


De siliconen plak bh zit namelijk heerlijk en je hebt geen last van het naar boven trekken zoals bij de strapless beha. Door middel van de plak beha kun je nu eindelijk die mooie jurkjes aan met een open rug die je eerder niet aantrok omdat je geen idee had hoe dit dan moest. Zonder beha durven veel vrouwen het niet, maar met een strapless beha heb je hier alsnog last van. 


Koop vandaag onze zelfklevende strapless bh


Zou je vandaag een zelfklevende strapless bh van de beste kwaliteit willen kopen? Wacht dan niet langer en bestel vandaag nog je zelfklevende strapless bh bij Womensecret.nl.