Skin Jewels


Product vergelijk (0)


Bagatelle White

Bagatelle White

Model Bagatelle in de prachtige kleur wit van Ines de Castilho Jewellery wordt gedragen op decollete..

€5,95 €9,95

Bagatelle Zilver

Bagatelle Zilver

Model Bagatelle Zilver van Ines de Castilho Jewellery wordt gedragen op decollete, rug, schouder, en..

€5,95 €9,95

Geisha Bracelet Wit

Geisha Bracelet Wit

De Geisha Bracelet van Ines de Castilho Skin Jewels kwalitatieve plaktattoo's kan op de arm of benen..

€5,95 €9,95

Geisha Gold

Geisha Gold

Deze Geisha Gold van Ines de Castilho Skin Jewels kwalitatieve plaktattoo's kan op de nek, rug en sc..

€5,95 €9,95

Geisha White

Geisha White

Deze prachtige Geisha White uit de franse collectie van Ines de Castilho Skin Jewels kan op de nek, ..

€5,95 €9,95

Queen Kaina

Queen Kaina

Queen Kaina in de prachtige kleur goud van Ines de Castilho Jewellery wordt gedragen op decollete, r..

€5,95 €9,95

Versailles Goud

Versailles Goud

Model Versailles in de prachtige kleur goud van Ines de Castilho Jewellery wordt gedragen op decolle..

€5,95 €9,95

Versailles Wit

Versailles Wit

Model Versailles in de prachtige kleur wit van Ines de Castilho Jewellery wordt gedragen op decollet..

€5,95 €9,95

Plak tattoos

De Fashion Skin Jewels van Ines de Castilho zijn tijdelijke plak tattoos die op de huid gedragen worden tijdens feestelijke gelegenheden zoals bij voorbeeld een bruiloft. Getest op huidvriendelijkheid en waterproof. Je wil er mooi en uitdagend uitzien met een exclusief juweel? Je twijfelt of een tattoo misschien iets is voor jou? Maar je wil nog niets definitief. Of je hebt net dat mooiste kleedje gekocht en je hebt geen juweel dat er op past? Dan is de skin jewellery iets voor jou. De Fashion Skin Jewels zien er uit als schitterend juweel.

Je brengt het zijdezachte ontwerp aan op je huid. Het lijkt net een tattoo. Niet zomaar een tattoo. Deze is exclusief vormgegeven door de Parijse ontwerpster Ines de Castilho. En deze tattoo kan na een dag al weer verwijderd worden. Ideaal voor feestelijke gelegenheden zoals bijvoorbeeld een party met vriendinnen. Of als je er gewoon eventjes stralend wil uitzien. Wil je het juweel langer dragen? Geen enkel probleem. Je draagt het juweel zolang je wil en waar je maar wil. Je kan er mee gaan zwemmen of op het strand liggen zonnen. De skin jewellery is mooi vormgegeven als een schitterend hebbeding dat je overal op je huid kan dragen.

Ideale jewellery

Als halssnoer aan je decolleté, als armband rond je pols of rond je enkel, op je buik of rug. Je plakt de tijdelijke tattoo voor eenmalig gebruik waar je wil.Alle producten zijn hypo-allergeen, getest op huidvriendelijkheid en volledig waterbestendig. Na gebruik haal je de Fashion Skin Jewels er eenvoudig en pijnloos weer af en kan je meteen een ander model uitproberen.Verschillende modellen en formaten zijn beschikbaar. Van Granada goud, tot Cleopatra zilver of zwart. Voor elke gelegenheid is er wel een skin jewellery.

De tijd is voorbij dat je op net dat mooiste kleedje geen gepast juweel vond. Nu kan je je op gelijk welk moment als een echte prinses voelen met deze exclusieve topjuwelen.Elk model is vormgegeven door Ines de Castilho, bekende ontwerpster van onder andere Christian Dior en Yves Saint Laurent. De juweeltjes zijn met de hand gemaakt in Parijs en dus uniek in de wereld. Zo ben je zeker van gegarandeerde en kwaliteitsvolle schoonheid. En kan je rekenen op bewonderende blikken tijdens dat feestje onder vrienden en vriendinnen.

Bij Women Secret kan je dit exclusieve juweel bestellen aan een spotprijs. Als je deze prijs vergelijkt met de kostprijs van een echt juweel vormgegeven door een topontwerpster, dan is het de investering meer dan waard. Bestel dus gauw. Al na 1 werkdag geniet je van je aankoop die trouwens gratis wordt verzonden binnen Nederland en Belgie.

Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8