Push Up Broek


Product vergelijk (0)


Bottom Pads

Bottom Pads

Een echte bestseller! De Push Up pads die in de broek geplakt worden. Deze Push Up Pads voor de bill..

€19,95

Padded Pants

Padded Pants

Het Push Up Broekje is lekker licht tijdens het dragen en zit uiterst comfortabel! Direct mooiere vo..

€24,95 €39,99

Push Up Short

Push Up Short

Iedere vrouw is wel eens jaloers op een andere vrouw om bijvoorbeeld de rondingen. Rondingen zijn no..

€32,99

3 redenen waarom je push up broekjes nodig hebt...

Voel jij je lekker in je lijf of zou je graag een en ander willen veranderen aan je lichaam als je kon? Want laten we even eerlijk zijn, maar weinigen van ons zijn helemaal tevreden met het lichaam dat we hebben. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat er ook echt iets mis met ons is, maar een strakkere buik, vollere borsten of mooie rond billen, daar zou vrijwel geen enkele vrouw nee tegen zeggen. Ten heden dage zijn er echter zoveel verschillende producten op de markt, dat we toch de mogelijkheid hebben om onszelf net wat mooier te maken, zonder onder het mes te moeten.

Hetzelfde geldt voor push up broekjes. Deze fijne broekjes toveren slappe of platte billen namelijk om tot ronde appeltjes waar je u tegen zegt. En wie wil dat nou niet? Hieronder zetten we 3 redenen op een rij waarom ook jij baat hebt bij het dragen van een push up slip.

Voor een speciale gelegenheid...
Staat er een jubileum aan te komen, een verjaardag, bruiloft of reünie? Heb je al een chique jurk uitgekozen, maar laat de vorm van je billen nog te wensen over? Dan zijn push up broekjes natuurlijk precies wat je zoekt. We willen namelijk allemaal die mooi gevormde billen die ervoor zorgen dat we er helemaal fantastisch uitzien in onze nieuwe jurk. In onze webshop vind je zowel broekjes met vullingen, zowel als ingewerkte billen, zodat je ze er desgewenst ook altijd uit kunt halen, of juist in kunt plaatsen. Bijzonder handig als je je moet verkleden en vollere billen wilt. 

Voor die nieuwe jeans...
Een strakke jeans ziet er natuurlijk geweldig uit, maar wel als deze gevuld wordt door welgevormde billen. Heb jij een prachtige nieuwe jeans op het oog, maar denk je eraan deze te laten passeren omdat je billen minder vol zijn dan dat ze ooit waren? Met push up broekjes is dat niet meer nodig, gewoon lekker aandoen en kijken hoe de jeans er nu uitziet!

Wanneer je veel bent afgevallen...
We kennen het allemaal wel, we raken pondjes kwijt en onze huid wordt op de meeste vervelende plekken minder strak, vaak je borsten en je billen. Ben je ook veel afgevallen en zijn je billen nu wat minder vol en strak, dan kan een push up slip je helpen weer volle en welgevormde billen te krijgen. Neem daarvoor gelijk een kijkje in onze webshop!

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3