Push Up Bikini


Product vergelijk (0)


Bikini Push Up

Bikini Push Up

De Bikini Push Up van New Life Lady wordt gedragen in bikini of zwemkleding. De Push Ups zijn gemaak..

€12,99 €14,99

Bikini Push Up Pads

Bikini Push Up Pads

Met de beha vullingen en push up pads van Women Secret tover je in een handomdraai een fraaie buste...

€9,99 €14,99

Push Up Bikini

Push Up Bikini

Originele Magic Push Up Pads voor in de bikini. De push up pads in triangle vorm stop je in de bikin..

€14,99

Silicone Bikini Push Up Pads

Silicone Bikini Push Up Pads

Silicone Bikini Push Up Pads voor in de bikini. De silicone push up pads in triangle vorm stop je in..

€24,99

Sticky Push Up

Sticky Push Up

De nieuwste techniek in push up pads. De plakkende push up pads, orginele Sticky Push Up van Magic, ..

€14,99

Water Soft Push Up

Water Soft Push Up

De orginele Water-olie Push Up pads van Magic! Zachte Push Up Pads gevuld met water en olie voor een..

€14,99

Zelfplakkende Bikini Pads

Zelfplakkende Bikini Pads

De Zelfplakkende Bikini Pads worden speciaal aanbevolen te dragen in bikinis, trouwjurken en avondju..

€15,99

Bikini Pads
Op deze pagina vindt u onze collectie push up bikini pads. Jezelf onzeker voelen in een bikini is met onze push up variant voorgoed voorbij. Wij hebben diverse push up oplossingen voor vrouwen die zich ook in een bikini zeker willen voelen over hun decolleté. Wij verkopen diverse push up bikini pads. Deze bikini pads hebben een speciale padding waardoor ze een push up effect geven aan uw decolleté.
Eigenlijk verkopen wij dus de bikini pads waar u al zo lang naar op zoek bent: sexy, ondersteunend en net dat beetje extra door de padding die erin zit! Onze bikini pads zijn verkrijgbaar in diverse maten, modellen en kleuren, maar 1 ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen: ze zijn vrouwelijk en sexy. Zo zullen alle ogen op u zijn gericht wanneer u naar het strand of zwembad gaat. En naast pronken met uw prachtige lichaam kunt u ook gewoon zwemmen wanneer u een van onze bikini pads draagt. Dat is natuurlijk ook mooi meegenomen!


Push Up Bikini
Heeft u al een bikini, maar wilt u van deze bikini uw eigen push up bikini maken? Wij verkopen verschillende soorten pads die u onzichtbaar in uw eigen bikini kunt gebruiken. Al deze pads geven, net als alle bikini's op deze pagina, uw decolleté net dat beetje extra. De pads zijn er in de kleuren zwart, wit en huidskleur. En hiernaast hebben we ook kleurloze pads voor u, die u dus in elk bikini die u maar wilt kunt dragen. De pads kunnen op de juiste maat geknipt worden voor in uw eigen bikini, zonder dat ze hun push up werking verliezen. Hierdoor kunt u onze pads in diverse modellen bikinis gebruiken. De pads hebben allemaal een plakkende werking waardoor ze tegen uw huid aan blijven plakken. Op deze manier kunt u ook zwemmen terwijl u de pads in uw bikini draagt. Niemand zal er iets van merken!Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7