Push Up Beha


Product vergelijk (0)


Bandeau Push Up BH

Bandeau Push Up BH

De Bandeau Push Up BH is ideaal in het dragen omdat je geen last hebt van schouderbandjes en bh beug..

€14,95 €21,95

Eves Bra

Eves Bra

De originele Eves Bra plak BH zonder bandjes, wordt geleverd met een gratis leuke reisverpakking! De..

€29,95

Push Up BH

Push Up BH

Push Up BH van Magic.Wil jij binnen enkele tellen het decollete van je dromen voor net dat beetje ex..

€39,95

V-BH

V-BH

De V-BH, orginele Magic V-Bra, is speciaal bedoelt om te dragen in combinatie met een diepe decollet..

€39,99

Waarom een gevulde beha
De Push Up Beha is voor veel vrouwen een uitkomst. Deze met foam gevulde beha's zorgen ervoor dat de borsten van de vrouw omhoog worden geduwd, waardoor de borsten groter lijken. Allereerst is een beha natuurlijk een onmisbaar kledingstuk voor de vrouw. De beha zorgt ervoor dat de borsten van de vrouw op de juiste wijze (wanneer de maat klopt) worden ondersteund en daarnaast worden de borsten van de vrouw verborgen door de beha.
Er zijn vele verschillende soorten beha's beschikbaar voor vrouwen, beha's met beugels, zonder beugels, met of zonder voorgevormde cups, plak beha's, met en zonder schouderbandjes, voedingsbeha's voor tijdens en na de zwangerschap en natuurlijk de push up bh. De push up bh ziet er hetzelfde uit als de beha met de voorgevormde cups. Echter zit er in de push up beha extra vulling in de cups, dat er voor zorgt dat de borsten worden gelift en deze groter lijken. De vulling die in de cups verwerkt zit verschilt per beha.

Grote collectie in pushup beha's
Soms zit hier siliconen vulling in maar ook kunnen er kussentjes in de beha verwerkt zitten die het liftende effect mogelijk maken. Vroeger waren push up beha's vaak saai en van een effen stof gemaakt. Tegenwoordig is dit niet meer! De push up bh is er in alle soorten en kleuren te verkrijgen, waardoor de push up bh ook erg sexy kan zijn.Vele vrouwen vinden de push up beha fijner zitten dan de gewone beha, dit komt doordat de cups door de siliconen of door de kussentjes zachter aanvoelen voor de borsten.

Daarnaast geeft het vele vrouwen meer zelfvertrouwen, omdat de borsten hierdoor groter lijken.Het is belangrijk om de juiste maat beha aan te schaffen. Wanneer je een beha aanschaft die te klein is, worden de borsten samengedrukt wat niet bevorderlijk is voor het comfort van de beha. Een te grote beha is ook niet goed, deze beha biedt geen steun aan de borsten, die zij wel nodig hebben. Wanneer de borsten geen steun krijgen van een beha, is de kans groot dat de vrouw nek en/of rugklachten gaat ontwikkelen door het gewicht van de borsten.

Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4