Plak push up bhDeze plak push up bh van Womensecret is de beste en meest kwalitatieve klevende plak BH in zijn soort en eindelijk weer volop leverbaar! De plak bh is geheel onzichtbaar in het dragen, geeft meer volume aan de borsten en volledige vrijheid van schouder en rugbandjes. De klevende BH plakt ongeveer 100 maal en is nu ook leverbaar in cup D. Gratis en discreet verzonden!


De plak push up bh is de enige perfecte zelfklevende siliconen BH. Zo is de beha compleet onzichtbaar onder de kleding. Het is eenvoudig aan te brengen en het laat je rug en schouders geheel vrij van BH bandjes. Het is dan ook een heerlijke BH als je borsten niet helemaal een mooie ronding hebben. Daarnaast is het steeds opnieuw te gebruiken en simpel te reinigen met een zacht zeepje.


Een plak push up bh in allerlei stijlen en soorten


Met een plak push up bh maak je altijd en overal een verpletterende eerste indruk. Zo kent elke vrouwe de waarde van een goede plak push up bh. Daarom worden ze ook gemaakt in allerlei soorten en stijlen.


Kies daarom bijvoorbeeld voor een comfy model onder een strakke top of ga juist voor kant en stiksels in combinatie met een sexy slip. De push up bh’s van de betere designers kunnen dan ook echt niet ontbreken op je wishlist. Wacht daarom niet langer en bestel je plak push up bh vandaag nog in onze webwinkel.