Corrigerende stringHet hebben van corrigerende string zorgt voor een mooi figuur, zonder dat je jezelf helemaal hoeft af te beulen in de sportschool. Je hoeft dus er niet veel moeite voor te doen om er goed uit te zien. Met corrigerende string train je tegen vet en vorm je jouw droomlichaam tot een strak en sexy figuur.


corrigerende string tegen vet verbergt vetrollen en heeft een liftend effect. Het ondersteunt en lift en traint de heupen, billen, dijen, onderbuik, middel en rug, waardoor jouw lichaam er goed gevormd uitziet.


Draag corrigerende string onopvallend onder je kleding. Iedereen wil er toch graag mooi en vitaal uitzien, zich gezond en zelfverzekerd voelen. Dit helpt ons om gelukkig en succesvol te zijn in ons leven. Het is ook al eeuwen bekend; anima sana in corpore sano, oftewel een gezonde ziel in een gezond lichaam.


Waarom kies je voor corrigerende string?


Er zijn veel vrouwen die een perfect lichaam willen, zonder elke dag de sportschool te bezoeken. Met corrigerende string breng je eigenlijk je lichaam weer in de gewenste vorm waardoor je je nog zekerder zult voelen in je favoriete outfit. Wie wilt dat nou niet? Je kunt dan eindelijk dit leuke jurkje weer dragen waarvan je dacht dat die je niet mooi zou staan.


Dat is het comfort van corrigerende string. Een body heeft het uiterlijk van een badpak. Een body kan prima gedragen worden onder bijvoorbeeld een jurkje of een strak truitje. 


Deze tops van zijn erg prettig om te dragen. Uw buik lijkt plat en net als bij de jurkjes komt uw boezem mooi uit. De tops knellen niet en zitten erg comfortabel. Een slanke taille en goed gevulde boezem is het resultaat wanneer u deze top draagt.