Het gebruik van de LIFT-UP-FORM heeft meteen een verjongend effect doordat de borsten gelift worden. De huidvriendelijke silicone strips zijn eenvoudig op de borst te plakken boven de tepels. Door daarna de borst omhoog te tillen en de strip vast te drukken op de huid, zal de borst niet meer zakken. Er zitten 3 paar strips in een verpakking.

<>Silicone plak strips om hangende borsten te voorkomen. Geeft verjongend effect doordat de borsten gelift worden.

Met de Magic Lift Up Form kun je je borsten liften. De oplossing als je zonder bh toch het effect van de ondersteuning van een bh wilt creëren. De huidvriendelijke silicone strips plak je eenvoudig op de borst boven de tepel. Daarna til je de borst omhoog en drukt de strip vast op de huid. De borst zal niet meer zakken. Er zitten 3 paar strips in een verpakking.

Lift je borsten op een natuurlijke manier… Borstlifting zonder plastiche ingrepen? door het gebruik van deze Silicone Strips worden de borsten gelift en heeft u meteen een verjongend effect zoals gewenst is. De huidvriendelijke silicone strips zijn eenvoudig op de borst te plakken boven de tepels. Door daarna de borst omhoog te liften en de strip vast te drukken op de huid, zal de borst niet meer zakken. 3 paar strips per verpakking voor meermalig gebruik.


Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Lift Up Form

  • Merk: Magic
  • Model: 35LF
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
GRATIS VERZENDEN binnen Nederland en naar Belgie
  • €19,99


Beschikbare opties:


Tags: Lift Up Form